SUPERTOTOBET0120 FATİH TERİM’DEN TAKIM TOPLANTISI!Koronavirus i dalje brzo pokazuje svoj učinak u našoj zemlji. Mnoge aktivnosti poput sporta, umjetnosti, obrazovanja … zaustavile su se zbog Covida 19. Ovo je negativno utjecalo i na klubove.

Osim koronavirusa, ozljede i igrači koji su umorni od reprezentacije trenerima stvaraju i vrlo teško vrijeme u stvaranju momčadi. Trener Galatasaraya Fatih Terim također je među trenerima koji su se suočili s ovom poteškoćom.

Fatih Terim sastao se sa svojim igračima dok su se pripreme za Kayserispor nastavljale. Izraz apelira na svoje igrače “Ako uspijemo biti na terenu, nije važno tko igra. Sve dok postanemo momčad, možemo sve nadvladati. Zbog toga postavljamo ove velike momčadi, ako svaki prijatelj zatvori jaz u drugom, onda dolazi do uspjeha” govorio je.

Fatih Terim, koji na svaku utakmicu gleda kao na najkritičniji test, nastavlja analizirati Kayserispor i savjetuje se sa svojim pomoćnicima o najboljih 11 koje može uzeti na terenu. Jedna od točaka dnevnog reda na jučerašnjem sastanku bila je u koju mlade ljude može biti uključeno 11, bez prekida timske igre. Tvrdi se da će na vježbama tijekom tjedna biti naglašena mlada imena.

betpas giriş kazandıran kaliteli kaçak iddaa sitesinde yüksek oranlar sergileniyor.

About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

10 Comments on SUPERTOTOBET0120 FATİH TERİM’DEN TAKIM TOPLANTISI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*