BETPAS450 FENERBAHÇE’NİN GİZLİ KAHRAMANI SELÇUK ŞAHİNDogodile su se drastične administrativne promjene u žutoj i tamnoplavoj boji. Imenovanje Emrea Belözoğlua za sportskog direktora bilo je najvažniji dio ove promjene. S imenovanjem Emrea Belözoğlua za sportskog direktora, drugo ime koje je zauzelo njegovo mjesto u novoj administrativnoj formaciji bilo je Selçuk Şahin.

Selçuk Şahin bio je među imenima s kojima je Emre Belözoğlu želio raditi. Selçuk Şahin, koji ima važno mjesto za Fenerbahçe, već je uspio ostati zapamćen kao tajni heroj u svojoj misiji

Selçuk Şahin održava snažnu komunikaciju s lokalnim i nacionalnim igračima, prenosi svoja iskustva nogometašima unutar momčadi, a također daje savjete za njihov društveni život. Zbog svoje 12-godišnje povijesti, održava se snažnim u tehničkom delegiranju.

Selçuk Şahin, važno ime za Fenerbahçe, igrao je nogomet između 2003.-2015. Igrao je u 338 utakmica. 3 TFF Superkupa, 2 Turska kupa, pet naslova prvaka, četvrtfinale Lige prvaka 2008. i 2013. održali su se u sastavu u polufinalu Lige prvaka.

betpas giriş yaparak güvenilir kaçak iddaa sitesinde kazanç sağlayacak işlemler yapabilirsiniz.

About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

18 Comments on BETPAS450 FENERBAHÇE’NİN GİZLİ KAHRAMANI SELÇUK ŞAHİN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*