BETBOO214 FENERBAHÇE’NİN GİZLİ KAHRAMANI SELÇUK ŞAHİNDogodile su se drastične administrativne promjene na žutim laciverterima. Imenovanje Emrea Belözoğlua na mjesto sportskog direktora bio je najkvalitetniji dio ove promjene. S imenovanjem Emrea Belözoğlua za sportskog direktora, drugo ime koje je zauzelo njegovo mjesto u novoj administrativnoj formaciji bilo je Selçuk Şahin.

Selçuk Şahin bio je među imenima s kojima je Emre Belözoğlu želio raditi. Selçuk Şahin, koji ima visokokvalitetno mjesto za Fenerbahçe, već je uspio ostati zapamćen kao tajni heroj u svojoj misiji

Selçuk Şahin održava jaku komunikaciju s lokalnim i nacionalnim igračima, prenosi vlastita iskustva nogometašima unutar momčadi, a također nudi savjete za njihov društveni život. Zbog svoje 12-godišnje povijesti, održava se snažnim u tehničkom delegiranju.

Selçuk Şahin, visokokvalitetno ime za Fenerbahçe, igrao je nogomet između 2003.-2015. Igrao je u 338 utakmica. 3 TFF Superkupa, 2 Turska kupa, pet naslova prvaka, četvrtfinale Lige prvaka 2008. i 2013. održali su se u sastavu u polufinalu Lige prvaka.

betpas giriş sonrası üyelik hesabı oluşturabilir ve %100 hoşgeldin ödülü sahibi olabilirsiniz.

About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

12 Comments on BETBOO214 FENERBAHÇE’NİN GİZLİ KAHRAMANI SELÇUK ŞAHİN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*